Pogranicza
Jem go od dawna [dobrych kilka lat :D] i zastanawiam siê czego skutkiem jest pêkanie pop cornu. Pod wp³ywem temperatury staje siê du¿y i chrupi±cy. ¦ciêcie bia³ka? Jako¶ w to nie wierzê..
A mo¿e to tak po prostu?
je¶li szybko ogrzewamy kukurydzê, to dochodzi do nag³ego zawrzenia wody wewn±trz, wzrost ci¶nienia i rozerwanie skorupy ziarna
A ja siê tyle nad tym zastanawia³em :D
W ka¿dym razie dobry jest z weget± ;)
Z sol± te¿ jest dobry
Z weget±? Muszê spróbowaæ
Prawdê mówi±c jestem uzale¿niony od pop cornu z weget±, a z sol± mi nie smakuje.
Podobno kto¶ z mojej klasy jad³ z ketchupem i o dziwo te¿ dobre o_O
zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.pladminik.xlx.pl